• Ms. Woodell

    Second Grade 

    8:45-9:00 Tiger Talk (15 mins)

    9:00-9:45  Math (whole group~45 mins)

    9:50-10:20 ELA group A (small group reading~30 mins)

    10:20-11:00  Encore (whole group~45 min)     

    11:15-11:55 Small group/individual intervention (40 mins)

    11:55-12:25 Lunch break~30 mins

    12:25-12:55 Office hours~30 mins

    12:55-12:25 ELA group B (small group reading~30 mins)

    1:30-2:00 ELA group C (small group reading~30 mins)

    2:00-2:20 Phonics (whole group~20 mins)

    2:20-2:50 Writing/science (whole group~30 mins)   

    2:55-3:25 Asynchronous Learning/Recording Lessons~30 mins  

    3:25-4:00 Office hours