Class Schedule

  • Fourth Grade

    8:00-9:30 Math ( 90 mins) 

    9:30-10:20 Sci/SS (50 mins)

    10:20-10:50 Recess (30 mins)

    10:50-11:25 ELA (35 mins)

    11:25-12:10 Encore (45 mins)

    12:10-12:40 Lunch (30 mins)

    12:40-2:00 ELA (80 mins) 

    2:00-2:30 AR (30 mins)